O nama

Gringo shop u Zagrebu djeluje još od 2011. godine, a pokrenula su ga trojica entuzijasta sa željom da obogate streetwear scenu našega grada. Tijekom godina Gringo je doživio manje promjene te se na kraju specijalizirao za ekskluzivnu prodaju američkog brenda odjeće Dickies te su tim potezom osigurali bazu vjernih kupaca koji su prepoznali visoku kvalitetu i odličan dizajn odjeće marke Dickies, a Gringo shop kao mjesto gdje vlada opuštena atmosfera.

Kroz svoju predanost inovaciji i redovni kontakat s korisnicima, Williamson-Dickie Mfg. Co je prerastao iz malog proizvođača Bib Overall odjeće do najvećeg proizvođača radne odjeće u svijetu. Od svojih početaka 1922. godine, svaki komad odjeće Dickies stoji kao sinonim za kvalitetu, žilavost, i ponos koji utjelovljuje duh američkog radnika. Sve te kvalitete su pretočili 50’ih i u svoju liniju svakodnevnog “streetwear” asortimana, koji je svoj boom doživio tijekom 90’ih godina prošlog stoljeća među mladim ljudima brojnih supkultura (skateri, boarderi, glazbenici, BMX raideri, bikeri…), rezultirajući svojevrsnim kultnim statusom koji se kasnije proširio i na Europu.

Na kraju svega, ono što najviše hvali Dickies kao brend su brojni fanovi koji se redovito vraćaju obogatiti svoju kolekciju Dickies novim artiklima.

Posjeti nas i Ti na adresi Savska cesta 150 i uvjeri se da je Dickies pravi izbor za tebe!

gringo_wallpaper

dsc_7835-2 dsc_7912-2 dsc_8175-2bla